Феновете на Левски напълниха стадион Георги Аспарухов за мача с ФК Шкупи

...
Феновете на Левски напълниха стадион Георги Аспарухов за мача с ФК Шкупи
Коментари Харесай

Феновете на Левски: Ако някой ми каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, ако ми каже, че не съм българин - главата

Феновете на Левски напълниха стадион " Георги Аспарухов " за мача с ФК Шкупи от Лигата на конференциите, а трибагреници заляха трибуните, съобщи кореспондент на Sofia24.bg

Феновете бяха подготвили страхотна хореография за срещата с Шкупи от Лигата на конференциите. В началните минути на дуела последователите на " сините " издигнаха цветни картони, а по-късно развяха и български трибагреници.

Хореографията на почитателите е по случай Илинденско-Преображенското въстание, което избухва на 2 август 1903 година. Именно това бе концепцията на ентусиастите с картоните.

На трибуните бе повдигнат и любопитен транспарант: " Ако някой ми каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика, в случай че ми каже, че не съм българин - главата ". 

Припомняме, че срещата в Скопие завърши с победа на Левски с 2:0. Срещата бе белязана от неприятни произшествия, като почитател на българския отбор бе наръган с нож. Момчето към този момент е превозено в България и настанено в ВМА.

Драгомир Андонов бе опериран директно след мача предходната седмица. Лекарите в болница “Свети Наум " в РСМ са дали позволение тъкмо седмица по-късно той да бъде превозен и да продължи лекуването си у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР